(FOTO) KONJ SE ZATRESKAO DO UŠIJU U KRAVU, CELA SRBIJA PRIČA O NAJLUĐOJ ROMANSI SA GOLIJE: Samo kod nas ovo može da se desi

Autor: Republika.rs

Razonoda

03.03.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Koritnik na Goliji pre dve godine zabeležena je najneobičnija romansa u Srbiji - ljubav između konja Sokola i golijske lepotice krave Šarke!

RepublikaFoto: youtube.com/ Rasko Matovic
Golija

Gazda obeju životinja Miroljub tada je za TV Prva rekao da je njegov sin pre nekoliko godina kupio konja Sokola i doveo ga u domaćinstvo, a kad su počeli da ga na ispašu puštaju sa drugom stokom, pre svih s kravama, primetili su da se druži samo sa jednom - svojom Šarkom i tako pet godina. Druge ga, kaže Miroljub, ne zanimaju.

 
RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA

Njegova ljubav toliko je velika da Soko prati samo nju i svaki trenutak koristi da bude samo sa njom, a mnogo je, kaže ovaj domaćin, emotivniji od nje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA

- Narod se krsti, tako nešto ovde niko ne pamti - kaže gazdarica Biljana sećajući se kako Soko nije hteo ni da jede ni da pije pet dana dok je iz štale nisu pustili na pašu pošto se otelila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading