(VIDEO) BIZARNA ISPOVEST DEVOJKE: Ceo život mislila da joj je ona sestra, a onda se ispostavilo da je to njena MAJKA?! I to nije sve!

Autor: Republika

Razonoda

01.03.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena priča je toliko neverovatna da je malo reći da ćete biti zbunjeni! Dok budete čitali ispovest ove devojke bićete zabezeknuti, pomalo besni i začuđeni da je neko mogao da dodzvoli da pola života provede u jednoj morbidnoj lažnoj stvarnosti!

RepublikaFoto: youtube.com/Mini Entertainment
ŽIVELA U LAŽI Kerol Lu

Neobičan splet okolnosti u kojoj se našla porodica devojke Kerol Lu, uticala je na to da ceo život ima pogrešnu predstavu o svom poreklu, zbog čega je odlučila da životnu priču podeli na društvenim mrežama.

Snimila je nekoliko TikTok videa u kojima je otkrila da je devojka koju ceo život smatra starijom sestrom, zapravo njena majka, dok su joj roditelji baka i deka. U nekoliko video snimaka koji su pregledani više od 3 miliona puta, Lu je ispričala kako su celo njeno detinjstvo roditelji mnogo radili, pa su je starija braća i sestre čuvali, ali najviše sestra koja je 16 godina starija od nje, piše "Unilad".

- Nikada nismo bili bogati, pa kad sam za 13. rođendan poželela kameru, roditelji su mi rekli da ću sama morati da je zaradim. Sestra je pitala svog tadašnjeg dečka da li može da mi obezbedi posao na njegovoj farmi. Tamo sam radila neko vreme, a onda me je jedne noći nazvao, taj njen, sada već bivši dečko, i rekao da će mi otkriti tajnu koja će mi promeniti život za 180 stepeni. Čak i pre nego što je izgovorio bilo šta, imala sam predosećaj šta će reći - moja starija sestra je zapravo moja majka - ispričala je Kerol.

U nastavku je objasnila kako je njena porodica 90-ih živela u Poljskoj, tada ekstremno konzervativnoj državi, pa su njeni baka i deka krili trudnoću svoje ćerke tinejdžerke, kako bi je zaštitili od osude društva.

Zatim je počela da povezuje neke stvari iz detinjstva koje su ukazivale na to da je ova priča istinita.

- Jednom smo u školi imali lekarski pregled, a vodila me je prava mama, tada još uvek za mene starija sestra. Na mojim dokumentima pisalo je moje ime, prezime i pod ime roditelja pisalo je njeno. Kad sam je pitala zašto je tako, rekla je da je verovatno došlo do neke greške - dodaje devojka.

Kerol je odlučila da svoje saznanje još neko vreme krije od roditelja, jer je htela da vidi koliko dugo će je pustiti da živi u laži, ali nakon nekoliko nedelja priznala je sestri, odnosno majci da sve zna. Iako je ta tema, kako kaže, još uvek osetljiva za porodicu, odlučili su da nastave dalje i ne dozvole da to utiče na njihov odnos.

Lu je vrlo brzo nakon objavljivanja obrisala video zapise sa TikToka, gde više nisu dostupni, a razlog nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading