NIKO ŽIV IH NEĆE! Vile koje su napuštene jer niko neće da ih kupi ni za 120 dinara, a evo i zašto (FOTO)

Autor:

Razonoda

25.02.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada pomislite na neke luksuzne vile sigurno ne mislite da su napuštene i da se takve kuće lako prodaju, ali to nije baš tako.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ponekada cene vila i u inostranstvu zaista umeju da pređu sve granice. Čak i oni najbogatiji ih jednostavno ne žele, mi vam predstavljamo 5 najluksuznijih vila koje propadaju na tržištu.


Ranč "Nedođija"

U Santa Barbari u Kaliforniji nalazi se nekadašnji ranč "Nedođija" koji je pripadao legendarnom Majklu Džeksonu. Ovaj nekada zabavni park ima bioskop sa 50 mesta, plesni studio, vatrogasnu stanicu, pa čak i železničku stanicu na temu Diznija. Zbog kontroverzi oko imanje i šta se dešavalo na istom - niko ne želi da ga poseduje. Čak su ga i preimenovali i od početne cene od 100 miliona dolara stigli su na 30 miliona. Prema poslednjim saznanjima tek u toku prošle godine je kupljen i to od strane banke kao investicioni plac.

Granot Loma

Smešten na vetrovitim obalama jezera Superior pronaćićete vilu pod nazivom Granot Loma, najveću brvnaru na svetu. Prvobitna cena bila je 40 miliona dolara, ali joj je cena znatno pala sada.Još uvek se prodaje...Razlog zašto je niko neće je zastareli enterijer, a procenjeno je da bi trebalo uložiti milione na njenu renovaciju.

Updown Court

Najskuplja vila na tržištu Velike Britanije procenjena je na 138 miliona dolara. Ova vila je zapravo veća i od Bakingemske palate i ima 103 sobe, vinski podrum, bioskop, saunu, teretanu pa čak i skrivenu tajnu sobu. Ovu vilu zapravo niko ne želi baš zbog njene veličine, a i cene. 

Aubrey Lewis Vila

U Nju Džersiju nalazi se predivna viktorijanska vila koja se prodaje verovali ili ne za 10 dolara! Cena je tolika jer je kuća zapravo potpuno uništena.

Ollolai

Ako kojim slučajem želite da živite u Italiji i posedujete vilu, možete da ovu kuću imate po ceni od samo 1 evro! Ovaj grad je na ivici egzistencije, nema populacije a restauracija bi koštala ko zna koliko...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading