KAKAV BLAM U KVIZU POTERA! Tviteraši razapeli reditelja i tragača Milorada Milinkovića zbog serije SREĆNI LJUDI

Autor:

Razonoda

23.02.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najsvežija epizoda kviza "Potera" biće zapamćena po jednom čudnom odgovoru tragača.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Milorad Milinković nije znao odgovor na jedno pitanje što se dešava svakom od tragača sa vremena na vreme. Međutim, on izgleda nije gledao seriju koju je cela Srbija obožavala, a zbog repriza je obožava još uvek. Naravno, u pitanju su "Srećni ljudi".

 

Pitanje je glasilo: Koju članicu porodice Golubović je u seriji Srećni ljudi sve vreme igrala ista glumica? Ponuđeni odgovori su bili "Đina", "Lola" i "Riska". Takmičar je tačno odgovorio, ali na iznenađenje svih, tragač nije. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Voditelj se iznenadio i prokomentarisao da je on jedini koji nije gledao seriju, na šta je Milorad odgovorio da nije i prisetio se da je bilo i pitanje vezano za psa iz serije "Srećni ljudi". 

Epizoda je bila jedna od onih gde se takmičari nisu proslavili, a na kraju ih je tragač pobedio svojim znanjem. Tragačev odgovor nije promakao ni Tviterašima koji nisu mogli da veruju da nije znao da je Radmila Savićević glumila Risku sve do kraja serije. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading