(FOTO, VIDEO) NA KOGA VAS PODSEĆA? Pronađen neobičan dragi kamen koji izgleda kao SVIMA DOBRO POZNATO LICE!

Autor:

Razonoda

31.01.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobičan dragi kamen koji izgleda kao lice jednog od junaka serije "Ulica Sezam" ili na smajli, pronađen je u Brazilu, a prikazao ga je geolog iz Kalifornije Majk Bouers.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bouers je prikazao taj vulkanski kamen na društvenim mrežama i dodao da je dobio ponude za njega u visini od 10.000 američkih dolara, prenosi Foks njuz.

​Ovaj mineral i dragi kamen ahat, presečen na pola, izgleda kao dva lica, odnosno kao odraz u ogledalu.

 

 

​Bouers ga je dobio od brazilskog kolege Lukasa Fasarija u novembru, koji ga je našao u Soledadu u Brazilu. Američki geolog kaže da ne namerava da ga proda.

 

 

​Slika dragog kamena koji zbog svoje plavičaste boje i širokog "osmeha" izgleda kao Kuki Monster iz serije „Ulica Sezam“ postao je popularan na društvenim mrežama kada ju je objavila Žaklin Antonović, profesorka Mulenberg koledža. Njen post na Tviteru lajkovalo je više od pola miliona ljudi.

 

 

​Uskoro se oglasio i zvanični nalog Kuki Monstera, koji je napisao „ja ne biti geolog, ali ja misliti da taj kamen liči na mene“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading