Ajfon ima skrivenu opciju koja će vam olakšati "baratanje" važnim dokumentima i drugim papirima

Autor:

Razonoda

28.01.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja 14. verzija Appleovog operativnog sistema iOS dostupna je od septembra, i već je imala nekoliko ažuriranja. To, međutim, ne znači da su se korisnici do sada upoznali sa svim njegovim mogućnostima.

RepublikaFoto: youtube.com/Engadegd
Foto: Ilustracija

To dokazuju i brojni postovi koji se ovih dana pojavljuju na društvenim mrežama, u kojima korisnici objavljuju svoja "otkrića" koja olakšavaju rad na popularnom pametnom telefonu.

Jedna takav post privukao je pažnju medija. Izvesna Brendi Mama (Brandi Mumma) otkrila je da se u aplikaciji "Notes" (beleške) nalazi funkcija koja, između ostalog, kameru telefona pretvara u skener teksta.

- Roditelji, ako skenirate bilo kakav pisani rad ili dokument za nastavnike... Nastavnici, ako skenirate pisane radove vaših studenata - koristite aplikaciju "Notes", istakla je ona u svom postu na Facebooku, prenosi Daily Mail.

A da biste to izveli, potrebno je uradite sledeće:

Otvorite Note (novu belešku) > pritisnite taster sa ikonicom kamere > izaberite opciju za skeniranje dokumenta.

Kada iPhone završi skeniranje dokumenta, možete automatski da ga pošaljete imejlom, da u njega dodate beleške i, naravno, da ga sačuvate na telefonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading