ČASNE SESTRE PUŠE I UZGAJAJU MARIHUANU!

Autor: Republika

Razonoda

14.11.2017

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto posvećivanja svog života veri i molitvi, časne sestre u Kaliforniji pale su pod "loš uticaj". Naime, "Sisters of The Valley Order" u svom dvorištu uzgajaju marihuanu.

RepublikaFoto: youtube.com/WION
Ove časne sestre uzgajaju i puše marihuanu

Od ove biljke sestre izrađuju ulja i sapune u medicinske svrhe, prenosi Daily Mail.

"Gone To Pot", emisija britanske TV kuće ITV, u svrhu kampanje za legilazaciju marihuane, obišla je neuobičajene časne sestre koje uzgajaju, proizvode te i same puše travu. Osim u rekreativne svrhe, sestre izrađuju ulja i sapune koji mogu pomoći osobama obolelima od artritisa, multiple skleroze i epilepsije. Svi učesnici ove emisije takođe boluju od raznih medicinskih stanja koja bi im marihuana mogla olakšati - da se legalizuje u Britaniji.

Časne sestre koje su posetili daleko su od slike onakvih kakve ih zamišljamo - nisu čak ni katolkinje, a jedino što ih čini "sestrama" je činjenica da žive i rade zajedno, prenosi Denver 7.

Dane, umesto u molitvi, provode brinući se o biljkama marihuane i proizvodnji lekovitih sastojaka.

Foto: youtube.com/WION
One su sve samo ne obične sestre

- Imale smo puno više proizvoda, ali narudžbine stižu sa svih strana i teško je ići u korak s time, rekla je jedna od časnih sestara pokazujući ormar u kojem čuvaju lekovite proizvode. Sestre veruju kako je marihuana "dar od Boga" kojim se mogu olakšati simptomi ili čak potpuno izlečiti od bolesti.

Tu tvrdnju povezuju s činjenicama da u marihuani postoje dva spoja povezana s medicinskim segmentom - kanabidiol (CBD), koji navodno ublažava bol te tetrahidrokanabiol (THC) koji deluje kao relaksant. Od svojih proizvoda zarade 400.000 dolara godišnje, a planiraju i da prošire svoju plantažu trave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading