POŠALJI VIDEO I BOG TE VIDEO! ALAL VERA MAJSTORE! Pogledajte kako se beogradski taksista štiti od KORONAVIRUSA: Genijalna ideja!

Autor:

Razonoda

15.01.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto što se u Americi već godinama praktikuje kod taksista polako zaživljuje i kod nas a to je, zaštitno staklo između vozača i mušterija koje ih deli.

Foto: republika

Svrha ovog da kažemo "izuma" ima brojne prednsoti.

Em što je ograničeno intimiziranje, em što su taksisti zaštićeni od mogućih napada do sada zaštite od potencijalnih virusa.

Jedan naš čitalac poslao nam je materijal iz jednog beogradskog taksija čiji se vozač dosetio da se zaštiti upravo na tako sličan način.

On je reklo bi se između prednih i zadnjih siceva postavio paravan od PVC plastike sa sve otvorom za plaćanje vožnje odnosno taksi usluge.

S obzorom na to da je koronavirus jedan od smrtonosnijih, a ovaj čovek radi izuzetno rizičan posao, mora mu se odati priznanje za maksimalno obezbeđivanje svoj ličnog a i radnog prostor. Pa se pored paravana može videti da je pod punom "ratnom opremom", maska, rukavice.

Dovitljiva ideja a i svaka čast na odgovornosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading