DA VAS UVEK PRATI SREĆA: Ovo su 2 STVARI koje treba da uradite na Božić i sve će krenuti na bolje!

Autor: Republika

Razonoda

07.01.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da ćete ono što radite na Božić, raditi cele godine. Ipak na dve stvari posebno treba da obratite pažnju ako želite da nastavite dalje i da napredujete...

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Prva je simbol za izlazak iz prošlosti, a druga za pogled u budućnost...

Pomirite se sa onima sa kojima ste u svađi

Možda je ovo najteži božićni zahtev, ali možda i nije. Obično se posvađamo samo sa onima koji nam nešto znače i onda nas ta svađa tišti i opterećuje. To takođe znači da verovatno jedva čekamo da se pomirimo sa osobom sa kojom smo u svađi, ali ne bismo da prvi pržimo ruku pomirenja. Međutim, ovo je trenutak koji ste čekali – nije važno ko prvi pruža ruku pomirenja, odnosno, pruža je onaj ko je više u hrišćanskom duhu opraštanja i pomirenja. Budite vi osoba koja će prekinuti ćutanje i prevazići uvređenost i razmirice.

RepublikaFoto: Photo by Jason Briscoe on Unsplash
Ako ne znate da kuvate, za Božić obavezno spremite neko jelo

Bavite se stvarima koje vam nisu išle u protekloj godini

Učenje, promovisanje, kuvanje, štednja, izjavljivanje ljubavi – sigurno ima nečeg što vam tokom prošle godine nije išlo, a što vam je važno i želeli biste da vam krene, da ide lakše i da u tome budete uspešniji. Naravno, za Božić možete da odradite samo simboliku tih poduhvata koji vam nisu išli, pa zato budite kreativni i smislite nešto što će za vas lično imati puno značenje i smisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading