(FOTO) SRCE SE STEŽE OD TUGE! Labud nije želeo da napusti partnera kojeg je ubila struja, pa uradio OVO!

Autor: Republika

Razonoda

30.12.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i vatrogasci u Nemačkoj morali su da intervenišu kako bi pomerili očigledno ožalošćenog labuda koji je blokirao brzu železničku prugu.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Labud je primećen kako blokira prugu u blizini Fuldatala, gradića u centralnoj Nemačkoj, zbog čega je otkazano najmanje 20 polazaka vozova, nakon što je drugi labud uginuo kada je naleteo na nadzemni strujni vod iznad koloseka.

Posle nesreće, drugi labud ostao je na koloseku dole, sprečavajući vozove da prolaze rutom od Kasela do Getingena. Prema izveštajima u lokalnim medijima, vatrogasci su doneli specijalnu opremu za uklanjanje uginulog labuda, ali i ptice sa pruge. Labud je nakon hvatanja prebačen do reke Fulde gde je pušten, prenosi britanski Gardijan.

 

 

Prema navodima policije, 23 voza su kasnila oko 50 minuta zbog incidenta, koji se dogodio 23. decembra, ali je otkriven tek pet dana kasnije. Ovo nije prvi put da je primećeno da labudovi očigledno oplakuju svoje partnere, a ptice ostaju blizu mesta partnerove smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading