NI SLUČAJNO NE RADITE OVO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ako napravite grešku, cela godina će biti MALEROZNA!

Autor: Republika

Razonoda

30.12.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć koja razdvaja staru i novu godinu je magična, a prate je i brojna verovanja...

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Magiju ove noći u nekoj meri kreiramo sami, posebnim ritualima. Postoji mnogo znakova o tome šta bi trebalo da se uradi u noći između 31. decembra i 1. januara, u stvari, šta ne treba raditi.    

Pre nego što poželite novogodišnju želju, ne treba dugo da razmišljate o formulaciji. Nemojte koristiti negativnu reč „ne“: na primer, umesto da se „ne razbolite“, bolje je koristiti „biti zdrav“. Tradicionalno, želju nemojte nikome govoriti.

Nemojte šiti dugmad poslednjeg dana u godini. Postoji veoma visok rizik od nerešavanja starih problema u novoj godini.

 

 

Zaboravite na društvene mreže. Psiholozi kažu da čak i ako sami provodite novogodišnju noć bolje je da se za Novu godinu držite podalje od društvenih mreža. Gledanje zanimljivog filma ili predstave bila bi najbolja opcija.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Znak koji može izazvati feministički protest: nemojte slaviti praznik u isključivo ženskom društvu. Ako ne postoji drugi način, nakon 12 sati morate izaći i čestitati muškarcima u okolini. Psiholozi u tom smislu imaju malo drugačiju teoriju - sve što je potrebno je ne provoditi Novu godinu sa ljudima koji nisu kao vi.

Svečana noć se ne može slaviti u staroj odeći. Najradikalnija verzija ovog verovanja je: ne nositi nove stvari cele nedelje do praznika, već 31. decembra treba da se obuče nova odeća.

Ne možete slaviti praznik sa praznim džepovima, inače ne možete sanjati o prosperitetu i finansijskoj stabilnosti u narednoj godini.

Ne treba pozajmljivati novac uoči 31. decembra i bolje je da pokušate da ne pozajmljujete novac od 31. decembra do 19. januara.

Ne bi trebalo da postoje rakovi i jastozi na novogodišnjem stolu. Objašnjenje: postoji znak da će vas stari problemi proganjati cele godine.

Stvorite atmosferu mira i dobre volje bar na nekoliko dana i, prema sujeverju, oni će se nastaviti tokom cele godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading