PANDEMIJA OTKRIVA PRAVU ISTINU O VANZEMALJCIMA? Trampov potpis PRIMORAO bezbednosne agencije da objave saznanja o NLO!

Autor:

Razonoda

30.12.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpis predsednika Amerike Donalda Trampa u nedelju na menicu za pomoć Vlade stanovništvu povodom epidemije Kovida-19 pokrenuo je odbrojavanje koje Pentagonu i špijunskim agencijama daje 180 dana da objave sve što znaju o neidentifikovanim letećim objektima (NLO).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Odredbi je pripalo vrlo malo pažnje delimično jer nije bila uključena u tekst zakona od 5.593 stranice, već kao "komentar odbora" priložen godišnjem aktu o ovlašćenju obaveštajnih službi, koji je unet u obimni predlog zakona.

Odbor za obaveštajni rad Senata, kojim predsedava senator Marko Rubio, Rekao je u komentaru da "usmerava direktora nacionalne obaveštajne službe, u konsultaciji sa ministrom odbrane i šefovima drugih sličnih agencija ... da podnese izveštaj u roku od 180 dana od dana donošenja zakona, kongresnim odborima za obaveštajne službe i oružane službe o neidentifikovanim vazdušnim pojavama “.

Komitet je naveo da izveštaj mora da se bavi "posmatranim objektima u vazduhu koji nisu identifikovani" i treba da sadrži "detaljnu analizu podataka o neidentifikovanim pojavama koje su prikupili:

  • geoprostorna inteligencija;
  • signalna inteligencija;
  • ljudska inteligencija;  
  • merna i signalna inteligencija.

Izveštaj takođe mora da sadrži "detaljnu analizu podataka FBI-a koja je izvedena iz istraga upada podataka o neidentifikovanim vazdušnim pojavama u ograničeni vazdušni prostor Sjedinjenih Država i procene da li se ova aktivnost neidentifikovanih vazdušnih pojava može pripisati jednoj ili više stranih protivnika".

Nik Poup, koji je vodio "kancelariju za NLO" britanskog ministarstva odbrane, rekao je za "The Post" da "pozdravlja ovaj potez koji pokazuje koliko se ozbiljno taj fenomen uzima u obaveštajnoj zajednici".

Poup je rekao da "Pentagonova radna grupa za neidentifikovane vazdušne pojave verovatno već priprema nacrt izveštaja koji će DNI poslati Senatskom obaveštajnom odboru. Ostaju pitanja o tome šta će reći izveštaj i koliko toga ikada može biti javno objavljeno, s obzirom na visoko klasifikovanu prirodu nekog materijala, ali ovo je korak u dobrom smeru". 

Ministarstvo odbrane nije odmah odgovorilo na zahtev za komentar.

Tramp je kao predsednik razrešio pitanja o NLO-ima i mogućem vanzemaljskom životu.

- Ne verujem u to, ali znate, pretpostavljam da je sve moguće - rekao je u intervjuu prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading