MAGIČNA KOMBINACIJA BROJEVA - 2112: Zašto je današnji dan toliko JEDINSTVEN i šta svaka cifra znači?

Autor: Republika

Razonoda

21.12.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

21. dan u 12. mesecu, odnosno 21. decembar pored zimske kratkodnevice i velike konjukcije Jupitera i Saturna donosi i jedinstveno numerološko značenje.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Kada se saberu brojevi iz ovog datuma, dobija se broj 7 - harmoničan broj koji nas dovodi u sinhronicitet sa prirodom. Postoji 7 duginih boja i 7 čakri, pa nas broj 7 podseća na nešto celovito i harmonično.

Dakle, broj 7 predstavlja kompletnost i označava da ste dostigli vrhunac na određenim poljima života. Vreme je za prelazak iz jednog u potpuno drugo životno stanje. Sada je trenutak da iskoristite sve one važne lekcije i poruke iz prethodnih iskustava.

U nizu 2112 dvojka predstavlja broj koji nas podstiče da se fokusiramo na prave vrednosti, planove i životne strategije. Broj 2 nas podstiče da pomažemo drugima, posvetimo se energiji ljubavi i uradimo ono što je neophodno kako bi neki snovi zaživeli. Takođe, ovo je broj moćne ženske energije, pa nas očekuje dan ispunjen ljubavlju, brižnim momentima i nežnosti.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Sa druge strane, jedinica je broj koji simbolizuje novi počletak, trenutak kada okrećemo novu stranicu u knjizi života i sagledamo stvari iz drugog ugla. Ovde veliku ulogu ima i zimska kratkodnevica 21. decembra koja donosi najdužu noć, a iz nje proizilazi najveće buđenje. Zagledajte se unutar svoje duše, probudite sopstvene uspavane moći i oživite deo sebe koji će pomoći da ostvarite napredak.

Ovaj dan je idealan za manifestaciju snova. Posadite svoju nameru ili san kao novo seme svog života, zalivajte ga ljubavlju, trudomn i pažnjom. Ukoliko nešto zastane, vi verujte da će se iz vašeg rada i sanjanja stvoriti remek-delo manifestacije, jer kada verujete i nemoguće postaje moguće.

Ne propustite priliku da danas zamislite želju za blisku budućnost, meditirajte, vizualizujte i pokušajte da verujete sebi i Univerzumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading