(FOTO, VIDEO) ČUDO OD DETETA: Ima samo 9 godina, a već je MILIONER! Evo kako je zgrnuo lovu!

Autor: Index.hr, Republika

Razonoda

20.12.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati!

RepublikaFoto: Instagram
Rajan Kaji

Devetogodišnji Rajan Kaji je najplaćeniji Youtuber treću godinu zaredom, zaradio je neverovatnih 29,5 miliona dolara.

Rajan Kaji je tako ponovo pobedio sve starije YouTube zvezde svojom zaradom i ostao čvrsto na poziciji najplaćenije zvezde ove platforme. Mali Rajan ima neverovatnih 27,9 miliona pretplatnika na YouTube-u, ali novac koji zarađuje na youTube-u samo je kap u moru njegovog bogatstva.

 

 

Klinac ima svoj brend igračaka i odeće vredan 200 miliona dolara, a nedavno je potpisao višemilionski ugovor sa TV kompanijom Nickelodeon, koja će uskoro prikazati njegovu seriju.

Rajan pregleda igračke na YouTube-u. Svoj prvi video snimak snimio je 2015. godine, nakon što je video svog vršnjaka na IouTube-u i požalio se mami da bi trebalo da bude na platformi kao i ostala deca.

 

 

Njegova porodica (koja je svoje pravo prezime Guan promenila u IouTube prezime Kaji) sada vodi devet YouTube kanala. Kajijev najpopularniji video, Huge Eggs Surprise Tois Challenge, ima više od dve milijarde pregleda, što ga čini jednim od 60 najgledanijih video snimaka ikada na youTube-u.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading