SMAK SVETA U PONEDELJAK: Vlada panika na društvenim mrežama zbog SUDNJEG DANA!

Autor:

Razonoda

17.12.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo ušli u 21. vek, tako smo svake godine slušali priče i nagađanja o skorom smaku sveta, apokalipsi, sudnjem danu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Te teorije zavere naročito su uzele maha na isteku druge decenije veka otkako se pojavila priča da je majansko proročanstvo pogrešno tumačeno, te da kraj sveta nije trebalo da bude 21. decembra 2012. već 2020. Dakle, u prvi sledeći ponedeljak!

Podsetimo, Maje su izračunale da će 2012. odnosno 2020, kako je kome volja, Zemlja ući u naredni solarni maksimum, odnosno da će ući u interakciju sa ogromnom crnom rupom, što će pak doneti njen sudar sa planetom Nibiru. Prema astronomima i njihovim proračunima Jupiter i Saturn će u ponedeljak biti na međusobnoj udaljenosti od samo 0,1 stepen, što je petina prečnika punog meseca.

Zbog toga je na društvenim mrežama poslednjih dana zavladao potpuni haos. Brojni američki mediji kontaktirali su s predstavnicima NASA, ali su se razočarali odgovorom.

- Iako su i 2012. pričali o kraju sveta, mi smo svi ostali na Zemlji. Nibiru ne postoji, nema nikakvog dokaza o toj planeti - stav je NASA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading