(VIDEO) Ovaj snimak je rasplakao ceo svet: Dokazuje da za neke stvari nikad nije kasno i podseća šta je zaista važno u životu!

Autor: Republika

Razonoda

14.12.2020

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu božićnu reklamu mnogi su prozvali jednom od najboljih reklama godine, nakon što je prikupila desetke miliona pregleda i nebrojane reakcije otkako je objavljena pre dve nedelje.

Trominutna reklama prati deku koji, izolovan zbog pandemije koronavirusa, sam počinje da vežba i vraća kondiciju i snagu. Stariji muškarac bori se i stenje, ali motiviše ga uramljena fotografija, koju publika ne može da vidi u prvim trenucima.

Trenutak u kojem je otkriveno zbog čega je deka čitave godine vredno trenirao mnogima je slomio srce i izmamilo najdublje emocije.

Reklama nemačke farmaceutske kompanije Doc Morris postala je viralna, a mnogi su priznali kako su pustili suzu gledajući je.

"Čestitke na predivnom videu. Nikad nije kasno da biste se počeli brinuti o sebi kako biste se mogli pobrinuti za ono što je zaista važno. Jako bitna poruka!", "Da, rasplakala sam se", samo su neke od brojnih reakcija na ovaj emotivan video.

S obzirom na to koliko je ova 2020. godina bila teška svima i koliko stresa, straha, tuge i bola je donela milionima širom sveta, neverovatno je videti koliko tri minuta jedne reklame mogu da bace svetlo na ono važno, otople srce i dodirnu nas na najdivniji i najljudskiji mogući način. Čini se da nam je svima baš to potrebno u ovim prazničnim, a pandemijskim danima - da se podsetimo da je život lep, da imamo za šta i za koga da se borimo i prebrodimo sve nedaće - i da će sve ponovo biti dobro. 

Pogledajte video koji će vas raznežiti i u isto vreme ohrabriti:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading