(FOTO) OVO JOŠ NISTE ČULI! DA LI JE MOGUĆE DA SE I TO BACA?! U đubretu pronađeno PRAVO BLAGO vredno 280 hiljada evra!

Autor:

Razonoda

13.12.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je za nekoga smeće, za drugog može biti pravo blago!

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nadrealistička slika vredna 280 hiljada evra pronađena je pored kontejnera za recikliranje papira u Nemačkoj, navodi se u izveštaju policije.

Vredno umetničko delo je francuskog slikara Iva Tanguja, a slučajno ga je ostavio jedan biznismen na aerodromu u Dizeldorfu.

Slika je bila zapakovana u karton, a on je zaboravio da je uzme pre svog leta za Tel Aviv krajem prošlog meseca, a kad je shvatio da je nema, kontaktirao je policiju čim je sleteo.

 

 

Misterija oko ovog slučaja je rešena tek nakon što je njegov nećak iz Belgije stigao u Dizeldorf i razgovarao s policijom. Inspektor je uspeo da pronađe sliku uz kontejner za reciklažu koji radnici koriste za čišćenje aerodroma.

- Ovo je definitivno bila jedna od naših najsrećnijih priča ove godine. To je bio pravi detektivski posao - rekao je portparol policije Andre Hartvig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladeta

16.12.2020 05:41

Pravi detektivski posao!?!? Kažeš mu gde si ostavio i još moraš da pošalješ svog čoveka da je nađe!