Retko ko kao tašta ume da priredi neprijatnost: Napila se na svadbi, pa uradila nešto zbog čega su gosti zanemeli, a onda prasnuli u smeh

Autor: Informer, Republika

Razonoda

12.12.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovno smo svedoci raznih scenarija na svadbama kada alkohol uzme maha, pa se mlada i mladoženja opuste, a pravi džumbus tek sledi kada se napiju gosti i rodbina.

RepublikaFoto: youtube.com/epicfailyeah1986

Na jednom forumu pojavile su se šokantne priče sa venčanja. Kreću se od kumova koji su neprimereno hvatali za zadnjicu deveruše, pa čak i mladu, pa sve do olešenih roditelja, tašti koje hrane zetove. 

To su situacije koje mladenci nisu ni zamišljali, a koje se godinama prepričavaju. Jednu od urnebesnih scena podelila je čitateljka iz Amerike, koja je prisustvovala svadbi, na kojoj se mladina majka olešila od alkohola.

 

- Žena se toliko napila da je počela da piš*i gaće. Jedan od njenih sinova morao je da je odnese u sobu kako bi je presvukli, a svi su videli što se dogodilo - napisala je i dodala da su mladenci bili očajni i da im je preselo veselje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading