(VIDEO) ŠTA TI JE ŽIVOT! Preživela oružani napad, avionsku nesreću, rak dojke, a ubila je KORONA!

Autor: Objektiv, Republika

Razonoda

06.12.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Jorka koja je preživela pokušaj nacističkog atentata, avionsku nesreću, rak dojke i koronavirus umrla je – samo devet dana nakon stotog rođendana.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash

Kćerka Džoj Endru Mišel kaže da se "očigledno držala života" da bi prešla na 100 i dobila čestitku od kraljice, kao i od mnogih dobrih ljudi.

- Dobila je čak i pismo od para u Edmondu u Oklahomi, koji su o njenim podvizima čitali na internetu - rekla je.

- Pisali su joj da joj se zahvale na ratnoj službi … potpuno neočekivano pismo - rekla je ona.

Pres je prošlog meseca objavio kako je Džoj dostigla 100 u domu za negu Minster Grendž nakon što je preživela koronavirus još na proleće.

Kada je bila mlađa i radila u posleratnoj Nemačkoj, preživela je pokušaj atentata svog šofera, kasnije identifikovanog kao nacistu. Takođe je preživela avionsku nesreću u pustinji kao jedna od prvih vazduhoplovnih hostesa BOAC-a, spasili su je beduini, a kasnije je preživela rak dojke.

 

 

- Živela je život pun drame, ali doživljavala je svoja iskustva sasvim uobičajena. Londonkinja po rođenju, neka od njenih najvećih prijateljstava stekla su se ovde kada se pridružila VAAF-u. Bila je stacionirana u Melbournu i Poklingtonu i položila ispite za narednika u Heslington Holu - kaže njena ćerka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading