DA LI BISTE PRIHVATILI OVAJ POSAO? Kompanije za putovanja kruzerima traže putnike volontere, evo i zašto

Autor: B92, Republika

Razonoda

21.11.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanije za putovanja kruzerima traže putnike volontere koji će isploviti na simulirana putovanja i testirati protokole ustrojene u vreme pandemije kovida 19 pre nego što kompanije nastave svoja redovna krstarenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- "Rojal Karibijan" uskoro će početi da traži volontere za njihova probna krstarenja, međutim, tek treba da se utvrdi kako će regrutovati svoje volontere - rekla je Viki Frid, direktorka prodaje, trgovinske podrške i usluga kompanije, prenosi portal Čikaški glasnik.

- Obavićemo seriju plovidbi koristeći naše zaposlene i druge dobrovoljce da testiramo protokole i izvršimo modifikacije - objasnila je ona.


Prema novim pravilima koja je prošle nedelje objavio Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), brodovi moraju da održe simulirana putovanja kako bi "testirali sposobnost kompanija da ublaže rizik od kovida 19".

Kompanije moraju pismom obavestiti volontere da "učestvuju u simulaciji neproverenih zdravstvenih i bezbednosnih protokola radi testiranja krstarenja i da je plovidba tokom pandemije u osnovi rizična aktivnost".

Kompanije takođe moraju da testiraju postupke evakuacije, izolaciju putnika ili posade sa koronavirusom

Ova putovanja će morati da uključuju procedure ukrcavanja i iskrcavanja, uključujući prijavu na terminal, aktivnosti na brodu, ručavanje i zabave, kao i privatne izlete na obalu, ako je to planirano.
 

 

Dobrovoljci za probna putovanja moraju biti stariji od 18 godina i pružiti pismenu potvrdu od zdravstvenog radnika da nemaju prethodno postojeće medicinsko stanje koje bi moglo da ih ugrozi od kovida 19, u skladu sa CDC pravilima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading