(FOTO, VIDEO) PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: 365 dana odmora na Maldivima za smešne pare!

Autor: Blic, Republika

Razonoda

19.11.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmaralište Anantara Veli na Maldivima nudi paket "Neograničen boravak u raju" koji važi za neograničen broj noćenja tokom 2021. godine i košta 30.000 dolara, navodi CNN.

RepublikaFoto: printscreen/@visitmaldives

Paket uključuje boravak u odmaralištu za dve osobe, u bungalovu na vodi, doručak, WiFi, prevoz i popuste na obroke i spa usluge, navodi se na sajtu odmarališta. Rezervacije su moguće do 30. novembra.

Anantara Veli je odmaralište za odrasle sa 5 zvezdica, koje ima više restorana i mogućnosti za privatne večere, a nudi i privatne projekcije filmova, spa centar i zabavne izlete.

 

CNN navodi da su tokom pandemije Maldivi dozvolili posete putnika i turista od sredine jula. Do subote su Maldivi imali ukupno 12.154 slučajeva COVID-19.

 

 

 

Nastojeći da se bori protiv širenja virusa, odmaralište je pokrenulo inicijativu kako bi zaštitilo svoje goste tokom posete, koja sledi smernice Svetske zdravstvene organizacije.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nata

19.11.2020 11:29

Predivno, jos da sam milioner pa da iznajmim i privatni charter let do tamo, pa da sve bude u Royal stilu.