MLADENCI NAPRAVILI SVADBU U DOBA KORONE, PA ZAMOLILI KONOBARA DA IH USLIKA! Zgrozili su se kada su dobili fotke, a evo i ZAŠTO!

Autor: zena blic

Razonoda

14.11.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija korona virusa donela je promene na svim poljima života, pa i u venčanjima. Pod takvim, novim pravilima, jedan par se slikao i doživeo žestoko razočaranje, a slika obilazi internet.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Radi se, naime, o bračnom paru iz Amerike, koji je u skladu sa novim epidemiološkim merama, organizovao intimno venčanje kome su prisustvovali samo najuža rodbina i prijatelji.

Ipak, nadali su se da će makar imati mnogo lepih slika koje će pokazati gostima koje nisu bili u mogućnosti da pozovu.

Nakon što je crkveni obred završen, preselili su se u restoran. Kako nisu imali fotografa, zamolili su konobara da uhvati par slika. Konobar je pristao, ali kada su pogledali šta imaju od fotografija, usledilo je veliko razočarenje - imali su samo jednu sliku, i to ovu.

Od cele slike, vide se samo dekolte nepoznate žene i prst konobara. Mlade i mladoženje ni nema u kadru.

Razočarani, sliku su podelili na internetu.

"Zamolili smo konobara da nas slika i ovo je sve što smo dobili. Ne znamo čak ni ko je žena sa slike", glasi razočarani komentar mladenaca. Međutim, na internetu se nisu susreli sa mnogo razumevanja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading