(FOTO) O ovoj marketinškoj kampanji Ljubljane bruji region!

Autor: Republika

Razonoda

20.10.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Ljubljana osmislio je zanimljiv način kako da se obračuna sa nesavesnim vozačima koji parkiraju automobile na mestima koja su predviđena za vozila osoba sa invaliditetom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, u okviru marketinške kampanje u sklopu Evropskog dana mobilnosti 2019, Ljubljana je na panoima na gradskim parkiralištima postavila imena bahatih vozača koji parkiraju na mestima na kojima to nije dozvoljeno i navodne kazne koje treba da plate.

Reč je o izmišljenim imenima, a ne stvarnim vozačima i izmišljenim, a ne stvarnim kaznama, ali u svakom slučaju svakom ko nije dovoljno savestan u saobraćaju na ovaj način sugerisano je da bi mogao da završi na sudu srama ukoliko nastavi na bahatim ponašanjem.

 

 

 

Kada pročitaju svoje ime na panoima, nesaveni vozači će sledeći put razmisliti dva puita pre nego što zauzmu parking mesto za invalide.

Ima smisla, zar ne?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading