(FOTO) TEST LIČNOSTI: Ono što prvo vidite na fotki govori mnogo o vašem karakteru

Autor: Republika

Razonoda

19.10.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pažljivo pogledajte sliku i recite šta ste prvo ugledali na njoj. Proverite rezultat i saznajte šta simbolizuje vaš izbor.

RepublikaFoto: facebook.com/Jana Bucković
Optička varka

Šta ste prvo ugledali na ovoj slici: damu sa kišobranom, kovrdžavog čoveka, jedrilicu ili dim iz dimnjaka?

Dama sa kišobranom

Damski suncobran je simbol aristokratije, kraljevstva i carstva. Takođe, kišobran je simbol veze između neba i zemlje. Znači da želite zaštititi sebe od ovog sveta, ljudi, društva, ali ste otvoreni prema nebu. Za vas je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

Kovrdžavi muškarac

Simbol neke lukavosti, ideje, realizacija koja će doprineti ostvarenju željenog cilja. Bitno je ne preterati, da cilj ne izgubi svoju vrednost. Takođe, čekaju vas zanimljive promene. Konačno, imaćete snage i snalažljivosti.

 

Jedrilica

Blagostanje će uploviti u vaš dom. Vi ste – čovek prosperiteta, sa velikim planovima i jasnim ciljevima. Bitno je da vaš brod ne potone od opterećenja, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provodite više vremena sa porodicom i najbližima.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizuju dušu koja je napustila telo. Suviše ste zauzeti svojima poslovima, da vaša duša traži spokoj. Ona želi na odmor, u šetnju, nekoliko dana mira. Ona vam viče. Pokušajte da je uslišite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading