(FOTO) "SVI ŽELIMO ZNAK DA USKORO SKIDAMO MASKE" Jedna beba i doktor koji ju je doneo na svet su apsolutni HIT, evo zašto!

Autor: Republika

Razonoda

19.10.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presimpatična fotografija osvojila je srca ljudi širom sveta! Kada budete videli koliko ima moćnu simboliku u ovom teškom trenutku za celu planetu, biće vam jasno zašto je toliko oduševila sve koji su je videli. Jedna beba i doktor koji ju je doneo na svet su apsolutni hit, pogledajte zašto...

Fotografiju je objavio ginekolog Samer Čeab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a prikazuje trenutak sa novorođenčetom koje mu povlači masku sa lica.

- Svi želimo znak da ćemo uskoro skinuti maske - napisao je ovaj doktor pored fotke koja je prikupila preko 80.000 lajkova i brojne komentare.

Čeab je za brazilsko izdanje CNN-a istakao da je majka rodila bliznace, ali da je za ovaj simboličan potez zaslužan dečak.

- Druga beba je bio dečačić, držao sam ga kako bi nas njegov tata fotografisao, a beba mi je povukla masku. U tom momentu svi su nasmejali - rekao je.

Ovaj doktor i inače na Instagramu objavljuje slike sa bebama koje je doneo na svet, ali je ova brzinom svetlosti postala popularnija od svih drugih.

- Verovatno je razlog njena pozitivnost. Svi čekamo da skinemo maske, zato je postala viralna - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading