Svetlost i čudni zvukovi: Veliki broj prijava NLO-a

Autor: Sputnjik, Republika

Razonoda

27.09.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine zabeležen je porast prijava o navodnom viđanju neidentifikovanih letećih objekata u američkoj saveznoj državi Njujork, navodi Nacionalni centar za izveštavanje o NLO.

RepublikaFoto: youtube.com/UFO Seekers
Foto: Ilustracija

Svedoci navodnih neobičnih pojava uglavnom preciziraju da su ugledali predmete neobičnog oblika, jaka svetla i čuli čudne zvukove.

Svoje iskustvo podelio je očevidac iz Staten Ajlenda. 

- I tada sam osetio kao da mi vrućina prolazi kroz telo, počevši od glave, kao neka vrsta zračenja. Shvatio sam da je to izazvala letelica.

 

U drugim izveštajima opisani su "užareni zeleni leteći objekti" primećeni dok su ljudi upirali poglede u nebo kako bi posmatrali Perzeide - meteorski pljusak povezan sa kometom Svift-Tatl.

Jedan svedok tvrdi da je uočeni NLO praćen zvukom vojne letelice.

- Zelena svetla su se okretala u obliku 'osmice' dok se letelica brzo kretala od istoka prema zapadu, prema Menhetnu. Vojna letelica koja je pratila bila je vrlo glasna - rekao je očevidac.

 

Nacionalni centar za izveštavanje o NLO tvrdi da je širom zemlje registrovao hiljade izjava svedoka koji su, navodno, videli NLO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading