KREIRAN ZA SVE, NAMENJEN TEBI: Predstavljen Samsung Galaxy S20 FE

Autor: Republika

Razonoda

24.09.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trostruka kamera profesionalnog ranga, živopisne boje i pažljivo odabrane premijum inovacije su ono što krasi Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) pametni telefon.

RepublikaFoto: Promo foto

Sa ciljem da flegšip mobilno iskustvo ponudio još većem broju korisnika on objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije poput super smooth scrolling displeja, kamere koja radi uz pomoć veštačke inteligencije, naprednog čipseta, hiper-brze konekcije, celodnevne baterije, prostora za skladištenje sa mogućnošću proširenja, kao i premijum dizajna.

IZRAZITE SE NA NAJBOLJI NAČIN

U poslednje vreme, snimanje fotografija, video snimaka i njihovo deljenje sa prijateljima postalo je najbolji način na koji korisnici mogu da izraze svoju posebnost. Baš zbog toga, Galaxy S20 FE dolazi sa kamerom profesionalnog ranga, uz selfi kameru od 32MP, sa tetra-binning tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže. Uz velike vizuelne senzore koji uključuju obrađivanje slike u više kadrova, korisnici sa lakoćom mogu da snimaju fotografije bogate bojama, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Night mode za obrađivanje slike uz pomoć veštačke inteligencije sa lakoćom stabilizuje kadar tokom snimanja, tako da korisnici mogu u potpunosti da se fokusiraju na zabavu.

Sve što želite bez imalo brige

Galaxy S20 FE pametni telefon opremljen je snažnom baterijom koja može trajati ceo dan. Izdržljiva baterija od 4.500 mAH, moćne AP performanse i super brzo punjenje, svakom korisniku omogućavaju da radi ono što voli, bez ikakve brige o trajanju baterije. Korisnicima Galaxy S20 FE pametnog telefona obezbeđeno je vrhunsko mobilno iskustvo podrškom tri generacije nadogradnji Android (OS) operativnog sistema, kao i pratećim opcijama bezbednosne zaštite.

Kada nisu u neposrednoj blizini dešavanja, korisnicima je na raspolaganju moćni 30X Space Zoom koji omogućava pravljenje sjajnih i čistih fotografija. Obrađivanje i deljenje fotografija i video materijala veoma je važno fanovima, te im S20 FE dopušta da, poput profesionalaca, kreiraju vrhunske sadržaje u realnom vremenu.

RADITE ONO ŠTO VOLITE

Kada je pametni telefon u centru svakodnevnog života korisnika, sve treba da pruža besprekorno iskustvo - od dizajna do performansi. Stoga je Samsung novi Galaxy S20 FE opremio naprednim procesorom i prilagodio ga 5G mreži. Ovo je savršen uređaj za listanje sadržaja ili gledanje video zapisa uz super-glatki 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED displej. Takođe, Galaxy S20 FE povezan je ostalim proizvodima iz Galaxy ekosistema, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.

Materijal od koga je napravljen maksimalno smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlja. Kako bi odrazio lični stil korisnika, Galaxy S20 FE u Srbiji će biti dostupan u čak šest živopisnih boja - nebesko crvena, nebesko narandžasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bela. Tako je od juče, 23 septembra, moguće naručivanje uređaja unapred, dok će Galaxy S20 FE biti dostupan na domaćem tržištu od 2. oktobra po početnoj ceni od 79.990 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading