(18+ VIDEO) GOLA KUPUJE LUBENICE! Otkriveno KO JE DEVOJKA kao od majke rođena u klipu koji je ZAPALIO INTERNET

Autor: informer.rs, Republika

Razonoda

24.09.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Katarine Mandarine čini se da je srpski internet izrodio još jedan čudan plod u vidu misteriozne devojke koja je prošetala magistralom, kupila lubenice i uz njih dobila tonu slatke internet slave.

RepublikaFoto: twitter.com/@BaburaVelika
Gola mušterija

Ispostavilo se da je dotična odranije poznata Pančevu i da je izašla gola iz automobila jer njoj skidanje nije sramota već profesija.

Njen pseudonim je Lili Milf i, sudeći po pričama meštana, često se može videti kako sličnim nagim poduhvatima podiže svoju popularnost na internetu, od koje i živi.

Lili, naime, ima karijeru na sajtovima za odrasle, gde radi daleko frapantnije stvari od kupovine lubenica. Ispostavilo se da snimak nije izolovan slučaj već da ona često koristi obnaženost u javnosti kako bi izazvala reakcije. Ovog puta joj je to definitivno i uspelo.

Uočljiv je fenomen u kojem su dame koje žive od onlajn snimaka prenele svoj posao u oflajn i sve češće koriste javna mesta kako bi privukle pažnju javnosti i naravno istog trenutka završile na društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading