Mlad mesec u Devici nosi snažnu energiju: Evo kako će ona uticati na ljubav do kraja godine

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

17.09.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavom Mladog Meseca u znaku Device otpočeo je novi višemesečni ciklus koji će doneti niz promena u životu svih znakova Zodijaka

RepublikaFoto: Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash
Foto: Ilustracija

U narednih pola godine imate i vremena i mogućnosti da preispitate svoje želje i ciljeve, i da smisleno poradite na njihovom ostvarenju, posebno u sferi ljubavnih odnosa.

Za sve horoskopske znake ovo je period transformacije, a da bi one bile dobro podržane i da bi vas dovele do cilja neophodno je da pažljivo osmislite svaki korak koji ćete napraviti do 27. februara 2021. godine.

 

Ovo je idealno vreme za stavljanje tačke na sve što vas čini frustriranima, nezadovoljnima i nesrećnima. Da li je to neadekvatan posao ili atmosfera u radnom okruženju, loša veza u kojoj se osećate zarobljeno, prijateljstva koja vas guše i oduzimaju vam energiju, loše navike koje su postale deo vaše svakodnevice... Vreme je da presečete sve ono što vas steže, guši i drži zarobljenim u okovima prošlosti!

Kada je reč o ljubavi, planete će vas podržati kakvu god odluku da donesete – da raskinete lošu vezu ili brak koji je odavno "na aparatima", upustite se u neku novu ljubavnu priču ili odlučite da probleme koje ste vi i partner dugo „gurali pod tepih“ konačno isterate na čistac. Važno je samo da odaberete pravi trenutak i način na koji ćete to učiniti. Mlad Mesec u Devici analizira, promišlja, procenjuje, sto puta meri pa tek onda odluči da „uhvati makaze u ruke“. Iskoristite ovu energiju i položaj planeta da biste uneli sklad u vaše emotivne odnose.

 

Za one koji su već dugo sami, sada je idealan tajming da preispitaju svoje ponašanje tokom prethodnih meseci, prisete se osoba koje su im bile zanimljive a kojima nisu dali priliku i odvaže se da učine prvi korak ka promeni svog emotivnog statusa iz „slobodna/slobodan“ u „zauzet/a“. Podržaće vas božanska energija da pravilno procenite sa kojom osobom ćete moći da ostvarite dugoročnu partnersku vezu. To se verovatno neće dogoditi „preko noći“, ali važno je da počne da se „kotrlja“, pa će se stvari iskristalisati oko Nove godine ili koji dan kasnije.

Ukoliko se nalazite u komplikovanom ljubavnom odnosu – u vezi ste sa nekim ko je zauzet ili je emocionalno nedostupan, Mlad Mesec u Devici daje vam snagu da prekinete agoniju i bez velikih emotivnih lomova nastavite dalje sami dok se ne pojavi neko ko će vam privući pažnju i ko će biti vredan vaše ljubavi.

Parovima koji su u srećnim vezama smeši se dodatno ojačana bliskost i privrženost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading