LISICA MENJA DLAKU: Uskoro redizajnirana Mozila Forefox

Autor: Benchmark, Republika

Razonoda

26.08.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Firefox za Android je dobio redizajn, sa najnovijim ažuriranjem u Evropi. Firefox Daylight ažuriranje omogućava poboljšano korisničko iskustvo, sa novim optimizacijama prilagođavanja i nekim većim izmenama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mozila Firefox logo

Firefox za Android sada nudi Enhanced Tracking Protection, koji zaustavlja brojne "ad trackere", koji više neće uznemiravati korisnike. Funkcija automatski blokira mnoge poznate eksterne tragače. Private Mode je sada lako dostupan preko Firefox za Android početnog ekrana, a korisnici imaju opciju da kreiraju prečice za privatnu pretragu na svojim početnim ekranima.

 

 

 

Korisnički interfejs je redizajniran takođe. UI je sada čistiji i lakši za korišćenje. Korisnici mogu da podeseURL polje u vrh ili dno ekrana. Tu je i Collections koji korisnicima pomaže da ostanu organizovani onlajn. Dostupna je i nova Picture-in-Picture funkcija. Firefox za Android pojednostavljuje prebacivanje između tamne i svetle teme, koje se mogu uključivati automatski u određeno doba dana.

Ostala poboljšanja uključuju veće brzine i bolje performanse, što omogućava da funkcije koje su nedavno stigle na desktop sada budu dostupne i na mobilnim uređajima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading