LOVA DO KROVA! Sklonite SVE što vam stoji ispod kreveta, ubacite OVO i novac će samo da kaplje!

Autor:

Razonoda

25.08.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema feng-šuji tradiciji da biste privukli pozitivnu energiju, blagostanje i novac u svoj dom, ne bi trebalo da držite ispod kreveta ništa osim ove sitnice!

RepublikaFoto: freeimages.com/
Foto: Ilustracija

Dakle, generalno prostor ispod kreveta treba biti otvoren. Mnogi ljudi ipak praktikuju da ispod kreveta skladište stvari koje ne koriste, a prema pravilima feng šuija to je velika greška. 

Ukoliko želite dobar protok energije u domu, ispod kreveta ne držite ništa osim ovog predmeta. Taj predmet je "kutija sa blagom".

Šta je zapravo kutija sa blagom?

To je specifičan feng-šui alat za privlačenje određene želje. Za početa je potrebno da izaberete kutiju u kojoj ćete čuvati stvari, a najbolje bi bio da bude drvena, jer drvo predstavlja prizemljenu energiju rasta, napretka i delovanja.

Kada je reč o tome šta bi trebalo da stavite u svoju kutiju, prvo sami sebi morate da postavite pitanje: "Šta će me učiniti srećnim?"

 

Odaberete predmete za koje mislite da će vam u život uneti pozitivnu energiju i ono što samo vi želite. Neka to budu predmeti koji će predstavljati vaše životne želje i sklonosti.

Ako želite više novca, kutiju ispunite novčanicama, nakitom, dukatima, zlatom, dragim ili poludragim kamenjem, kristalima, ali u nju nemojte stavljati kovanice.

Ako pak želite ljubav, kutiju napunite crvenom bojom - svećama, prirodnim mirisima, mirisnim kremama i uljima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading