PROFITIRAJU OD LAVLJIH KAKA: Ima specijalnu namenu, a cena je 5 evra po teglici ovog "blaga"!

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

11.08.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cirkuski ukrotitelj lavova pokrenuo prodaju lavljeg izmeta i tako uspeo da finansijski pomogne svoj "Kron" cirkus koji beleži velike gubitke zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nemački cirkus "Kron" ima 26 lavova i tigrova. Martin Lejsi koji brine o njima kaže da nije imao pojma da njihov izmet ima bilo kakve korisne sastojke koje bi bilo kome mogle biti od koristi.

Međutim, već duži niz godina ljudi su dolazili i tražili da im sakupi malo lavljeg izmeta. Kada ih je pitao zašto im to treba, tvrdili su da njegov miris odvraća mačke da ne rovare po bašti.

- Onda je i vlasnik lokalne garaže kupio od nas izvesnu količinu jer je otkrio da odvraća životinje da ulaze unutra i glođu električne kablove. Tako smo do sada prodali 2.000 lavljih kaka. Uvek kažem kupcima, ako imaju nezgodne susede, neka pospu malo po dvorištu, to će ih sigurno oterati - šali se Lejsi.

U cirkusu nisu morali da strahuju da li će imati dovoljno robe da zadovolje potrebe tržišta, ali ih je iznenadilo kako je prodaja dobro krenula.

- Možda ćemo morati da počnemo da pravimo liste čekanja, ali za sada imamo dovoljno zaliha za prodaju - hvali se ukrotitelj lavova.

 

Neobičan kiosk u obliku kake u kome se prodaje lavlji izmet trebalo bi da zabavi i nasmeje posetioce kad već cirkus još uvek čeka dozvolu da ponovo nastavi sa svojim predstavama.

Teglica ovog smeđeg "zlata" prodaje se za pet evra, a deo sredstava je namenjen i dobrotvornoj organizaciji koja brine o poboljšanju uslova životinja koje borave u zatočeništvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading