Simpsonovi predvideli eksploziju u Bejrutu! Kako su autori čuvene serije znali šta će se u Libanu dogoditi?

Autor: telegraf

Razonoda

10.08.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simpsonovi su mnogo puta do sada uspešno predvideli budućnost - od predsednikovanja Trampa, do epidemije korona virusa. Sada društvenim mrežama kruži snimak za koji mnogi tvrde da predviđa katastrofu koja se početkom meseca dogodila u Bejrutu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Simpsonovi

Za tri decenije koliko se emituje ova animirana serija, autori su uspeli da uspešno predvide brojne svetske događaje, a nikom nije jasno kako. Fanovi više i ne postavljaju to pitanje, već mahnito šeruju snimke i fotografije objašnjavajući da su uspeli i da predvide i eksploziju u skladištu u Bejrutu. 

Narandžasta pečurka koja je prošlog utorka sravnila dobar deo libanske prestonice više puta je viđena u Simpsonovima, te su društvene mreže zatrpane fotkama eksplozije i komentarima kako su autori čuvene serije znali šta će se u Bejrutu dogoditi.

 

 

Potom su neki otišli korak dalje, šerujući snimak u kom se vidi kako Homer pali vatromet koji potom prouzrokuje eksploziju sličnu onoj u glavnom gradu Libana.

Čim se snimak pojavio ljudi su masovno krenuli da ga šeruju, ne shvatajući da je u pitanju montaža. Naime, snimak koji kruži nastao je spajanjem scena iz dve epizode. Prvi deo snimka predstavlja scenu iz 25 epizode sedme sezone u kojoj Homer kupuje i pali vatromet M-320, dok je eksplozija sa oblakom u obliku pečurke iz 16. sezone, kada je Homer digao nuklearnu elektranu u vazduh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading