Odaberite čarobni Mesec koji vas najviše privlači i otkrijte kakva vas sudbina čeka u bliskoj budućnosti

Autor:

Razonoda

07.08.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mesec može da definiše aspekte vašeg života. Sve što treba da učinite jeste da odaberete Mesec koji vas najviše privlači, a potom otkrijte poruku koju vam nosi!

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mesec broj 1

Ne bi trebalo da se kockate – ni s ljubavlju ni s finansijama. Jednostavno nije u redu. Ako želite sigurnost i poverenje u ljubavnom i životu i u aspektima finansija, prestanite da stavljate svoj život u tuđe ruke.

Ovo je vreme da se zauzmete za sebe i uložite trud za vaš život. Morate biti vrlo oprezni, jer ćete biti skloni finansijskim izdajama, a vi ćete u drugima videti samo najbolje čak i kad vam istina bude tačno ispred nosa.

Što se tiče sentimentalnih stvari, doživećete strastvenu ljubav u svom životu, ali morate biti spremni da otvorite svoje srce.

Mesec broj 2

Imate snažne psihičke sposobnosti i oštar osećaj intuicije. Skloni ste da merite sve mogućnosti pre donošenja odluke, a to će vam pomoći u budućnosti na području finansija. Videćete povećanje novca u svim aspektima vašeg života. Osude koje ste napravili u prošlosti uzrokovale su da se osećate izgubljeno, ali situacija će se razbistriti i vaš duh će biti opušten.

Ovo je dobro vreme da prihvatite nove izazove koji će osigurati prosperitetnu budućnost. Ovo ekonomsko blagostanje takođe će vam doneti radost i sreću, koju morate da podelite sa svojim prijateljima i porodicom.

Što se tiče sentimentalnih stvari, pravi je trenutak za ljubav, velika je snaga u vazduhu. Izgleda kao da je ovo vreme ljubavi i obilja pravi blagoslov za vas.

 

Mesec broj 3

Za nekoliko meseci vaši prihodi će porasti. To bi moglo da bude zbog promocije posla, proizvoda vaših nastojanja ili će nove odgovornosti generisati dobar ekonomski podsticaj.

Što se tiče sentimentalnih stvari, u romantičnim odnosima neće biti nekih posebnih problema. To takođe može da ukaže ​​na odnose bez obveze i odgovornosti – možda je ovo vreme da saznate više o sebi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading