(VIDEO) Mladoženja zaboravio na OVAJ običaj, mlada ostala u šoku!

Autor: magazin.novosti.rs

Razonoda

01.08.2020

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znamo da je jedan od najbitnijih običaja na venčanju, sečenje mladenačke torte i trenutak kada novopečeni supružnici hrane jedno drugo, što označava simbol posvećenosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ali Dovns i njen suprug Džejk, imali su savršeno venčanje, a onda je gost uspeo da zabeleži trenutak, kada mladoženja zaboravlja na jedno od najvažnijih običaja. Na snimku se vidi kako Ali drži tanjir svoje čokoladne svadbene torte, kako bi nahranila supruga. Džejk je uzeo parče sa tanjira i umesto da nahrani suprugu, počeo je sam da jede i time je ostavio u potpunom šoku.

Kada je shvatio šta je uradio, potpuno je promenio izraz lica i bilo mu je jako neprijatno, a Ali je odlučila da ovaj zanimljiv detalj podeli na društvenoj mreži Tik Tok.

@alliedowns_

Doing a test to see if cake Jake goes viral again ? ##fyp ##FamilyThings ##couplegoals ♬ Marry Me (feat. Toya Wright) - Rasheeda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading