(FOTO) REŠITE SE KOMARACA ZA SEKUND! Potrebne su vam ove DVE stvari iz kuhinje - odmah će nestati, san će vam biti miran!

Autor: Informer, Republika

Razonoda

29.06.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znate kako da se rešite dosadnih komaraca, a da ne koristite sprejeve i hemikalije?!

Donosimo vam trik iz prirode, posle kojeg ćete moći da utonete u san bez dosadnih, malih napasti.

Sve što vam je potrebno jesu limun i karanfilić. Limun presecite na pola, pa u svaku polovinu zabodite karanfilić. Baš kao na slici ispod. Nakon toga stavite limun u sobe u kojima boravite.

Svi koji su probali kažu da pomaže i kod teranja muva, a plus je što će svež miris limuna i karanfilića osveži prostoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dzudza basadzija

19.10.2020 09:08

JA URADIH BAO STO JE I NA SLICI!?JEDAN KARANFILICA SAM ZADRZAO ZA SEBE DOK SAM OSTALIH,DESET KARANFILIC,ODNEO U NASTVNICU ZA SRPSKI GOVOR I PISANJE...ON MI JE RKLA,SACEKAJ DOK NADJEM NOGAVICA NA SUKNJATA...DRUG NASTAVNICA,BRZE BOLJE,GI REKO...NECU JA DUGO...TI NE TREBA NI NOGAVICA,NI SUKNJA....BAS...AKO NEMAS NI GACE...?EVO SKINUO SAM SI MOE...PA KAD OTIDNEM,TI JI NAVUCI...LADAN JE SOBA....I SAM OTISLA!