JEDNA OD NAJVEĆIH MISTERIJA: Šestoro ljudi otkriva šta se dešava POSLE SMRTI!

Autor: Novosti, Republika

Razonoda

28.06.2020

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija koja prati čoveka od pamtiveka je šta se događa sa njim kada napusti ovaj svet i pređe na "onaj" mračni, nepoznati. Mnogobrojne teorije tokom istorije pokušavale su da odgonetnu ovu tajnu, međutim koja je od njih istinita i dalje se ne zna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako bi pokušali da saznaju šta je to iza svetla, korisnici društvene mreže Redit postavili su ovo pitanje ljudima koji su se povratili iz kliničke smrti, a odgovori će vas iznenaditi.

1. Kao čitanje knjige

Ispovest momka koji je bio na onoj strani nakon što je posle posledica na operacionom stolu iskrvario i bio klinički mrtav na sedam minuta rekao je kako se probudio u prostoru koji liči na svemir, ali bez zvezda i planeta. Kako je ispričao, nije mu bilo ni toplo ni hladno, niti je bio umoran ili gladan samo se osećao mirno i spokojno. Sećao se da je razmišljao o svom životu, smenjivale su mu se slike, pa je imao utisak kao da čita neku knjigu.

2. Poseta drage osobe

Ovaj momak je doživeo kliničku smrt na putu do bolnice kada je pao sa motora. Sećao se da je odjednom sve krenulo da mu se crni pred očima i stišavaju zvuci oko njega. Kada je otvorio oči video je svog brata, koji je inače mrtav već nekoliko godina. Jedino čega se sećao je slika brata kako gleda na ručni sat i kaže: "Biće ovde uskoro".

RepublikaFoto: youtube.com/Nici G.
Foto: Ilustracija

3. Bašta

Posle teške alergijske reakcije koja je na kratko zaustavila srce jednoj devojci, ona je navela kako se seća da se u tom trenutku našla u nekakvoj bašti. Kako je navela, bašta je bila puna cveća i trave, a videla je i igralište na kojem se igralo dvoje dece - dečak i devojčica. Takođe, imala je osećaj da može da bira da li će ostati ili se vratiti nazad. Kada je pomislila kako ne želi da napusti svoju majku probudila se odmah.

4. Pauza na alarmu

Tinejdžer je doživeo kliničku smrt posle sepse, a svoj kratki period na "onoj" strani opisao kao miran i prelep doživljaj. Imao je osećaj kao da je pritisnuo pauzu na alarmu. Takođe je opisao da je izgledalo kao kada ljudi kliknu još par puta pre nego što se sete da moraju u školu ili na posao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

5. Šala

Momak kome je tri puta srce stalo dok su lekari pokušavali da ga povrate ispričao je kako svaki put kada su pritisnuli elektrošokove na njegove grudi probudio svaki put i imao osećaj kao da je usred neke šale. Nije video nikakvo svetlo, kako je naveo, već je mislio da je spavao.

6. Nema ničega posle

Posle saobraćajne nesreće momak je izgubio puls na dva minuta, a povratio ga je njegov drug koji je u tom trenutku bio sa njim. Rekao je da je njegovo iskustvo bilo prazno, ništa nije video, nikakve snove niti vizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

29.06.2020 02:36

Posle smrti idemo tamo gde smo bili pre života, dakle nigde, ništavilo, kraj priče