Nije mu lako: MOJA DEVOJKA I JA SMO IMALI SEKS UTROJE! Ubrzo nakon toga saznao sam ŠOKANTNU STVAR

Autor: večernji list

Razonoda

22.06.2020

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac zatražio je savet od psihoterapeutkinje jer je počeo da sumnja da je homoseksualac, nakon što je imao seks utroje sa svojom devojkom i još jednim muškarcem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Sa svojom devojkom sam četiri godine, a imamo i kćerku staru dve godine. Devojka je sjajna, ali naš seksualni život je potpuno potonuo od rođenja naše kćeri. Nakon jedne pijane noći, predložio sam da napišemo naše seksualne maštarije i pokušamo da ih ispunimo. Moja devojka je predložila seks u troje s još jednim muškarcem. Prvo sam ostao u šoku, ali pristao sam u nadi da ćemo popraviti naš odnos - ispričao je.

Otkrio je kako su vrlo jednostavno pronašli muškarca za seks, a sve se desilo u hotelskoj sobi. Prvo su oboje bili usresređeni na njegovu devojku, ali onda je ona zamolila tog muškarca da oralno zadovolji njenog dečka.

Prvo je ostao šokiran, ali priznao je da mu se svidelo. Od tada se još nisu videli, ali njegova devojka želi da ponovi ovo iskustvo. Ali on nije siguran jer je počeo da ima seksualne misli o tom muškarcu i postao je jako zbunjen zbog svoje seksualnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading