(FOTO) Da li je ovo poslednja scena čuvenog crtaća?! Sablasna teorija zavere o Tomu i Džeriju - istina ili nagađanje?

Autor: Republika

Razonoda

17.06.2020

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljeni crtani "Tom i Džeri" generacije mališana gledale su od sredine 20. veka kada su se prvi put pojavili na filmskom platnu. Brojne kontroverze tokom godina pratile su popularni crtać, ali jedna je bila posebno interesantna.

RepublikaFoto: youtube.com/Jonni Valentayn
Da li je ovo zaista poslednja scena crtanog filma koji je obeležio detinjstvo

Naime, obožavaoci teorija zavere verovali su da na kraju epizode emitovane 1956 godine večiti rivali izvrše samoubistvo! I to nije sve.

Ne samo da su verovali da se epizoda fatalno završava, već su mislili kako se na ovaj način stavljena tačka na čitav serijal crtanih filmova o Tomu i Džeriju. U crtaću iz 1956. godine Tom i Džeri na kraju dolaze do pruge i tužnih lica ostaju da sede na šinama. Od ovakvog završetka je krenula legenda o mračnom kraju popularnog crtaća.

Prava istina je da ovo nije bila poslednja epizoda, bilo je još mnogo dogodovština mačke i miša tokom godina koje su sledile. A u spornoj epizodi Tom i Džeri razočarano sede na šinama zato što je Toma ostavila devojka zbog drugog mačka, a Džerija njegova mišica koja se srećno vozi u kolima sa nekim mišem na kojima piše "upravo venčani".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading