IDEALNO ZA LETOVANJE I ZIMOVANJE: Raj na krovu Srbije!

Autor:

Razonoda

11.06.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnji odmor ove godine najbolje je isplanirati u Srbiji, koja je prepuna fantastičnih lokacija za odmor cele porodice. Jedna od bisera srpskog turizma je svakako Stara planina, koja je atraktivna destinacija, kako zimi tako i leti.

RepublikaFoto: Promo foto
Stara planina je idealno mesto za uživanje

Stara planina svojom netaknutom prirodnom lepotom pleni i tera vas da joj se ponovo vratite. Pejzaž na ovom mestu gotovo svakoga natera da shvati da ništa slično nikada i nigde nisu videli, a tome u prilog ide činjenica da skoro nigde ne možete ostvariti takav kontakt sa božanskim bićima, divljim konjima, koji slobodno galopiraju ovom planinom.

Kažu da je grab drvo, koje, pored paulovnije, proizvodi najviše kiseonika, a dobar deo Stare planine pokriva upravo ovo drvo. Još su za vreme Tita stručnjaci savetovali doživotnog predsednika SFRJ da zdanja u kojima najviše boravi okruži grabom, što je on i učinio, pa su tako mladice ovog drveta stigle sa Stare planine i danas krase veliki park beogradskog "Kluba privrednika" na Dedinju, gde je svojevremeno Tito svakodnevno boravio.

RepublikaFoto: Promo foto
Priroda na ovom mestu će Vas oduševiti

Stara planina na svega nekoliko sati vožnje odličnim putevima od Beograda biće, po svemu sudeći, najpopularnija ovogodišnja destinacija domaćih, ali i brojnih stranih turista. Na jednom od njenih vrhova smešten je i hotelski biser "Krov Srbije - SP Resort", kojim rukovodi nekadašnji veoma uspešan košarkaš Goran Karadžić. Pod njegovim rukovodstvom ovo mesto je doživelo procvat, u pravom smislu te reči, a tokom poslednjih nekoliko godina postao je sinonim za pravog hotelijerskog domaćina koji se prvenstveno brine o dobrobiti planine i ljudi sa kojima radi, a hotelski kompleks koji vodi, u stopu prati svetske trendove.

RepublikaFoto: Promo foto
Šetajući Starom planinim možete da vidite i divlje konje

"Кrov Srbije - SP Resort" odiše tradicionalnim srpskim gostoprimstvom sa primesama luksuza. Sobe i apartmani u hotelu STARA PLANINA mogu da pariraju smeštajnim jedinicama u najprostranijim i najluksuznijim evropskim i svetskim hotelima, ali gastronomska ponuda ovog hotela je jedinstvena, bogata – SRPSKA!

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Karadzic
Goran Karadžić

Rečima je teško opisati specijalitete koji se svakodnevno serviraju gostima hotela i ove ukuse zaista treba osetiti i u njima uživati svim svojim čulima. Imali smo gde i da potrošimo kalorije, a ture koje hotel organizuje uz stručne vodiče, nateraće vas da šetate još i još i još! Kraj dana je rezervisan za SPA koji je će vas svojim sadržajima uljuljkati i pripremiti za san udobnim krevetima. Brojni sadržaji, bazen, jacuzzi ili neka od sauna mogu biti uvod za neku od masaža koje su takođe fenomenalne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading