(FOTO) SRPSKA POSLA?! Ovo su hit imena lokala u Srbiji: Salon za ljubimce "Kerić Bredšo" je pobeda, ali ni drugi ne zaostaju!

Autor: Republika

Razonoda

10.06.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski humor ne treba posebno objašnjavati jer teško da bi ga bilo ko drugi osim nas samih na pravi način i shvatio... Ipak, koliko god bili svesni toga da je šala sastavni deo života našeg naroda, nekada jednostavno budemo iznenađeni razmerama koje ona može da poprimi!

Ime radnje, pekare, butika ili bilo kojeg objekta veoma je važno ukoliko vlasnici imaju nameru da ljudi lako zapamte mesto na koje će se kasnije i vratiti...

Želja da budu upamćeni u kombinaciji sa već pomenutim "srpskim humorom" iznedrila je neke jednostavno neverovatne i beskrajno smešne nazive!

Zamislite samo da poželite da renovirate nešto u kući, a da vam radove izvodi firma "Gipsi Kings"?!

 

 

Ili, recimo, da želite da napravite najbolju gibanicu ikada koja će oduševiti vaše goste, pa odete u najbližu radnju i kupite "HARD KORE"!

 

 

Ništa manje inovativan nije ni naziv jedne radnje u kojoj se prodaje polovna odeća.

 

 

Ko bi rekao da pekara može da ima holivudsko ime, ali... U Srbiji je i to moguće!

 

 

Pobedu svakako odnosi ime jedne farbare - "FARBARA STREJSEND"! Tu je naziv još jedne "seknd hend" radnje - "Sve još miriše na new", pečenjara "Krmetorijum", teretana u Varvarinu "Konan Varvarin", roštilj na Banovom brdu "Ričard Gril" itd.

Ne treba izostaviti ni genijalan naziv još jedne pekare koja prodaje bezglutenska peciva - "Gluten morgen"!

Spisak šaljivih naziva jednostavno nema kraja jer na kraju krajeva - ni srpski humor nema kraja, pa tako oduševljava i naziv građevinske firme "Igi Kop", kao i imena salona za sređivanje kućnih ljubimaca "Doggy style" i apsolutni favorit kada je igra rečima u pitanju - "Kerić Bredšo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading