Ljubitelji Ajfona razočarani! Kompanija izdala saopštenje: Novi model 12 neće izaći u SEPTEMBRU!

Autor: Republika

Razonoda

09.06.2020

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple će odložiti objavu iPhone 12 serije telefona koja je prvobitno planirana na prezentaciji u septembru, za nekoliko nedelja, navedeno je u nekoliko različitih izveštaja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema rečima Hoka Tana, šefa kompanije Broadcom, koja je jedan od najvećih dobavljača iPhone uređaja, objava novih modela iPhone 12 odložena je za četvrto tromesečje 2020. godine, piše Investitor.

On je tokom predstavljanja finansijskog izveštaja svoje kompanije govorio o ciklusu odlaganja proizvodnje proizvoda velikog severnoameričkog proizvođača pametnih telefona. Ovaj proizvođač je zapravo Apple, a spomenuti proizvodi su modeli iz iPhone 12 serije, prenosi Indikator.

Šef Broadcoma ističe kako spomenuto kašnjenje neće dovesti do velikog skoka zarade kompanije u trećem tromesečju. Umesto toga, očekuje da će kompanija to premostiti u četvrtom kvartalu ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading