Današnji dan ima JAKU SIMBOLIKU: Da li znate kako ovaj datum utiče na porodične odnose?

Autor: novosti.rs, Republika

Razonoda

06.06.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna poruka dolazi sa današnjim datumom, 6.6.2020.godine! Današnji dan pogodan je za sve ljude koji imaju porodične probleme jer on donosi posebne vibracije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Anđeoski niz broja 6-6, prema numerologiji, donosi veliko blagostanje i otvora vrata prema dobrim transformacijama. Kada se pojavi ovaj niz brojeva, numerolozi tvrde da nas očekuje energija podrške, optimizma i kreativnosti.

Niz brojeva 6-6  nosi važnu poruku ljubavi i isceljenja. Vladavina ovog broja daje pokretačku energiju i hrabrost da se odupremo iskušenjima i razvijamo se na putu ka pobedi.

Ovaj broj je naročito pogodan za sve one koji imaju porodične probleme. Ne brinite, danas imate šansu da uspostavite bolju energetsku konekciju sa članovima porodice i izbrišete greške iz prošlosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Današlji dan donosi specifične vibracije koje obnavljaju i čiste dušu stvarajući prostor za ravnotežu, harmoniju i stabilnost.

Broj 6 je simbol doma, porodice i brige, a kada je dupliran stvara još jaču povezanost neizmerne ljubavi, nade i zdravlja.

Vibracija niza brojeva 6.6. je umirujuća i okrepljujuća, a naročito pomaže onima koji su u stresnom životnom periodu.

Energiju današnjeg dana možete iskoristiti kako biste raščistili nerazjašnjene odnose i naučili da praštate i tražite oproštaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading