NASA UPOZORAVA: Desiće se APOKALIPSA, ovo će biti UZROK!

Autor: Republika

Razonoda

18.10.2017

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova katastrofa za sada je najrealniji i najbliži scenario apokalipse, kažu u NASI.

RepublikaFoto: pixabay.com
Super vulkan se budi

Poslednja erupcija super vulkana u "Yellowstone" nacionalnom parku bila je pre 600.000 hiljada godina, te naučnici predviđaju da ako do nje ponovno dođe, dve trećine SAD-a mogle bi da budu uništene.

Oblak vulkanskog pepela u potpunosti bi "izbrisao" sav biljni svet i stvorio bi sloj debljine oko tri metra, a i ostatak sveta ne bi izbegao posledice, a pretpostavlja se kako bi nastupila i velika glad (prema proceni UN-a rezerve hrane u svetu bi potrajale 72 dana) i oružani sukobi.  Da bi ta erupcija mogla da se dogodi u skoroj budućnosti, odnosno da postoje pokazatelji buđenja super vulkana, potvrđuje i NASA koja ima vrlo ambiciozan poverljiv plan kojim misli da spriječi globalnu katastrofu. 

Crna predviđanja

Velik deo teritorije SAD-a tada bi postao nenastanjiv zbog toksičnog vazduha, svi letovi iznad kopna morali bi da budu uzemljeni, a milioni bi napustili svoje domove, što je po naučnicima samo deo crnih slutnji.

- Najveći dokaz da se približava trenutak erupcije je punjenje komora od magme rastaljenim stenama - smatra Robert B.Smit, profesor geofizike na Univerzitetu u Juti koji je napravio studiju o ovom super vulkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading