(FOTO) Da li je ovo neki znak?! Ljudi širom sveta šokirani - padao je grad u obliku KORONE!

Autor: Republika

Razonoda

20.05.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Montemorelosa u Meksiku ostali su u čudu kada su otkrili da je na tom području padao grad koji oblikom podseća na koronavirus.

Društvene mreže bile su preplavljene fotografijama “čudnog grada”, a odmah su počele da kruže teorije zavere o tome kako se to dogodilo.

Jedna od zastupljenijih teorija je te da je ovo sve Božji znak i da ovim činom “podseća ljude da ostanu u kućama” pošto se zemlja nalazi pred snažnim talasom širenja koronavirusa. Neki, pak, smatraju da je ovo “subliminalna poruka našeg tvorca”.

Meteorolog i konsultat pri Svetskoj meteorološkoj organizaciji Hoze Migel Vinas opovrgao je novonastale teorije, rekavši da je grad izgledao “sasvim normalno”.

 

 

- Unutar oluje grad dobija sferični oblik i akumulira slojeve leda na vrhu. Tokom snažnih oluja, kada grad postane prilično krupan, većina njih se spoji i udaraju jedni u druge, što utiče na stvaranje šiljaka od leda - istakao je Vinas, a prenosi "Dejli mejl".

- Stoga, ono što padne na zemlju su spljošteni ledeni diskovi koji su nastali od snažnih udaraca i spajanjem sa gradom različitih veličina, što utiče da imaju oblik zvezda - dodao je on.

Ipak, ovo građane nije umirilo, s obzirom na to da je u toj državi 54.346 osoba zaraženo koronavirusom, dok je 5.666 preminulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading