(FOTO) PIŠTOLJ NA SVETU VODICU: Pogledajte kako je jedan sveštenik iz SAD osvojio internet!

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

20.05.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Timoti Pelk, sveštenik iz Mičigena, postao je onlajn senzacija nakon što je odlučio da se malo zabaviti na Uskrs, naravno poštujući društveno distanciranje, te je plastičnim pištoljem vernike prskao svetom vodicom.

Mesec dana kasnije, ovaj katolički sveštenik postao je viralan pošto je crkva sredinom aprila objavila njegove fotografije na Fejsbuku.

Internet zajednica je slike brzo fotošopirala, praveći takozvane "mimove", pa se tako otac Tim našao okružen vatrogascima koji gase vatru, ali i u "Ratovima zvezda" i pored momaka iz "Petparačkih priča"...

Pelk kaže da je njegov omiljeni mim kad puca na demone u paklu, što je inspirisano video igrom "Doom".

Mimovi, koji su se pojavili na Tviteru i Reditu, postigli su šaljiv ali i duhovni efekat tokom pandemije korona virusa, rekao je sveštenik.

- Tražimo nešto što će nas spasiti od nečega - bilo virusa, usamljenosti ili nečeg trećeg - rekao je Pelk u ponedeljak za CNN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading