Kosa mora da bude ofarbana bez obzira na koronu! Švajcarci i Danci skoknu u Švedsku kod frizera

Autor: telegraf

Razonoda

20.04.2020

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedska se protiv epidemije koronavirusa bori na jedinstven način i dok je život u drugim zemljama Evrope gotovo potpuno blokiran, u ovoj skandinavskoj zemlji stvari teku prilično normalno. Restorani su otvoreni, kao i frizerski saloni, a oni su, verovali ili ne, privukli turiste.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na primer, zaposleni u frizerskom salonu u Stokholmu rekao je da je jedna mušterija stigla čak iz Švajcarske. Avionska karta je bila nešto ispod 2.000 evra i plaćena je samo da bi kosa bila ofarbana.

- Bila je veoma srećna zbog toga što može da se počasti - rekao je frizer.

I nije samo Stokholm pogođen ovakvom vrstom turizma. Jedan sajt tvrdi da Danci dolaze u Malme kako bi sredili frizuru ili kupili nešto. Pet frizerskih salona potvrdilo je priliv mušterija iz Danske.

Švedska vlada je u četvrtak produžila zabranu ulaska u zemlju do 15. maja, ali mera ne važi za zemlje EU, Veliku Britaniju, Norvešku, Island, Lihtenšatjn i Švajcarsku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading