Gojazni u Evropi su najugroženiji od koronavirusa?! Evo kako da smršate 136 kilograma!

Autor:

Razonoda

19.04.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imate problema sa kilogramima? Ne možete da se skinete sa nezdrave, a ukusne hrane? Svaki ponedeljak vam je novi počektak, a u stvari nije?! Saznajte kako da smršate - ova devojka će vam biti primer - a može da ima mnogo veze sa trenutnom pandemijom Kovida-19.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Koronavirus je misterija 21. veka. 'Ajde što se još uvek 100% ne zna njegov izvor i što su naučnici objavili da najviše preti određenoj ciljnoj grupi - starijima od 65 godina, kao i onima koji imaju veliku istoriju bolesti, što danas znamo da lekari kažu - komorbiditet (pridružene bolesti ili stanja koji postoje zajedno sa glavnim oboljenjem), nego što ne znamo ni da li je to potpuno tačno!

Desilo se, naime, i to da su počeli da oboljevaju čak i oni koji nisu uopšte ispunjavali ništa od navedenog, što znači da je prvobitna pretpostavka došla pod znak pitanja.

Nekoliko meseci od kada je svet zadesila pandemija koronarivusa, naučnici iz Nemačke su došli do saznanja da Kovid-19 u Evropi više napada osobe sa pozamašnim viškom kilograma, čak više nego one koji imaju dijabetes ili neke vrste tumora, a za koje se smatralo da ukoliko se zaraze - spasa im bukvalno nema. O tom istraživanju Nemaca je u pre dva dana, u petak, govorio naš, sada već čuveni, profesor doktor Branimir Nestorović, ističući da još mnogo stvari tek treba da bude otkriveno u vezi sa Kovidom-19.

E sad, to bi moglo da znači da svako ko je "pozamašan" treba da se oseti ugroženim i da ga uhvati panika... Odmah da vas ohrabrimo, nemojte da preterujete, to takođe nije potvrđeno 100% - to je jedno od hiljada istarživanja u proteklih par meseci, čiji su rezultati objavljeni 17. aprila i tek treba da budu provereni.

Ipak, kako se i kod nas govorilo da je gojaznost problem kod ove bolesti (mada, kod koje nije?), možda ste već počeli da se pitate kako da skinete kilograme za relativno kratak period? E pa evo, mi vam dajemo jedan neverovatan primer...

Sjajno iskustvo ima jedna Britanka koja je sa svojih 220 kilograma uspela da smrša na čak 84. Skinula je neverovatnih 136 kilograma!  Ona je totalno promenila svoju ishranu, izbacila je sve nezdrave namirnice, koje je zamenila zdravim.

Alkohol je prestala da pije, kao i gazirane sokove, a trenirala je 4-5 puta nedeljno i svaki dan je imala kardio vežbe od po 30 minuta. Već posle tri nedelje su se pojavili prvi rezultati. Počela je da radi stvari koje nikada pre nije mogla - da se penje uz stepence, planinari i još mnogo toga...

U video klipu pogledajte njeno neverovatno putovanje - kako je uspela da dovede liniju do savršenstva, a samim tim, moguće, povećala i šanse da, ako ga "zakači", pobedi i koronavirus:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading