ŠOKIRAO SE KAD JE OTVORIO FIOKU: Mladić kupio polovnu komodu, a u njoj se nalazilo nešto neverovatno!

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

17.04.2020

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po dolasku u stan Petar je primetio kako se nešto u kupljenoj komodi kotrlja. Otvorio je fioku i ugledao tuđe porodične albume, ali i koverte s desetinama hiljada evra.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Petar Gavran (22) je mladić rodom iz okoline Slavonskog Broda, ali već godinu dana radi u Nemačkoj. Polovnu komodu je kupio preko interneta za novi stan u jednom nemačkom gradiću, a koverte krcate evrima su stvarnost kojom je mladić pokazao ljudskost - vratio je novac potpunim strancima, prenosi 24sata.hr.

- Kada smo prijatelj i ja došli po komodu nismo primetili ništa čudno. Čak nam je čovek od kog smo je kupili pomogao da je odnesemo do auta jer je masivna. Sve vreme smo razgovarali. Tek na stepenicama moje zgrade primetio sam kako se nešto u komodi kotrlja iako me prijatelj uveravao da je to nešto drugo. U stanu sam onda otvorio fioke i ugledao albume i iznenadio se - priča Petar koji i dalje ne veruje da se sve to njemu dogodilo.

Prva pomisao kada je ugledao koverte bila je da se neko šali sa njim.

U njima se nalazilo 25.000 evra.

- Nisam bio siguran je li to prljav novac, je li to uopšte komoda njihova ili je možda ukradena. Pokazali su mi svoje dokumente koji su isti onima koji su bili u albumima pa sam onda shvatio da to zaista pripada njihovoj porodici. Verovatno nekome ko je živeo u stanu, pa umro. Oni žive na selu, a stan je porodični. Počeli su da rasprodaju stvari - priča Petar koji priznaje i kako su ga nagradili za njegovu skromnost.

S porodicom se ponovo našao kako bi im predao novac i albume. Kaže da su se dogovorili da se nađu na parkingu jer je i dalje jedan deo njega sumnjao, pa je bio oprezan. Kaže da su se pokazali kao srdačni ljudi, pozvali su ga kod sebe i bolje se upoznali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading