(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Farmer zgnječio 79 prasića SVOJIM STOMAKOM

Autor: Republika

Razonoda

12.10.2017

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuća vest dolazi iz Almerije u Španiji, gde je jedan farmer osuđen na 15 meseci zatvora jer je ubio 79 prasića, tako što se bacao na njih i sve to snimao kamerom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ubijeni prasići bili su stari između 19 i 27 dana

Farmer je svojom prekomernom težinom zgnječio jadne prasiće, a sud u Španiji je njegov potez označio kao "neopravdano surov". Uz zatvorsku kaznu, farmeru i njegovom saučesniku koji je snimao bolesnu "zabavu" zabranjeno je da se tri i po godine bave bilo kojim poslom koji bi zahtevao kontakt sa životinjama.

Njih dvojica će uz to morati da plate 4.470 evra, odnosno 60 evra za svako ubijeno prasence, koji će biti uplaćeni na račun kompanije koja je vlasnik farme.

Surovi video-snimak farmera koji se baca na jadne prasiće poput munje je obišao internet, a za puštanje u promet njegov saučesnik kažnjen je sa dve godine zatvora.

Društva za zaštitu životinja zgrožena su ovim zločinom i zahtevaju od suda da obori presudu i surovog ffarmera osudi na dužu zatvorsku kaznu.

- To je bila šala, šalili smo se da ću uskočiti u bazen prasića. Slažem se da je to bilo pogrešno, ali nisam imao nameru da ih ubijem - bio je komentar osuđenog farmera, koji je identifikovan kao D. A.

Španski mediji prenose da je 19 prasića stradalo na licu mesta, dok su ostali doživeli teške povrede zbog kojih su morali da budu uspavani. Sudija španskog suda ocenio je video u trajanju od 21 sekunde kao "nešto najgroznije što je u svom životu video".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading